Tietoa yrityksestä

AP-Tela Oy

ap-tela_building-1

Liiketoiminta

Kokkolassa toimiva AP-Tela Oy osallistuu asiakkaidensa tuotantoprosessien kehittämiseen valmistamalla laitteistoja ja osia paperi-, kartonki- ja selluteollisuudelle.

AP-Tela Oy on komponentti- ja tilauskonepaja, joka palvelee myös puunjalostus-, teräs-, meri-, energia- ja konepajateollisuuden asiakkaita.

AP-Tela Oy kuuluu Steelmasters’ Voice Oy -konserniin, johon kuuluvat myös Halikko Steel Oy, Iin Konepaja Oy sekä IKP Service Oy.

Tuotteet ja palvelut

AP-Tela Oy valmistaa hitsattuja levyputkia,joiden käyttökohteita ovat mm. paperikoneiden telat ja sylinterit, höyry- ja vesilieriöt sekä painesäiliöt. Putket voidaan hehkuttaa ja varustaa komponenteiksi asiakkaan toivomusten mukaan.

Telat ja sylinterit yhtiö voi toimittaa hiottuina ja tasapainotettuina. Palveluun kuuluvat myös telojen ja paperikonesylinterien kunnostus sekä laitekokonaisuuksien valmistus kokoonpanoineen.

AP-Tela Oy valmistaa myös järeitä putkipalkkeja, kartioita ja levyprofiileja. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös hitsatut teräsrungot ja -alustat koneistettuina kuten esim. paperikoneiden runkorakenteet.

Asiakkaat ja markkina-alueet

AP-Tela Oy palvelee mm. puunjalostus-, teräs-, meri-, energia- ja konepajateollisuudessa toimivia asiakkaita Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Laatu ja tuotekehitys

AP-Tela Oy:n toiminta perustuu yhtiön vahvaan valmistusosaamiseen, paperiteollisuuden tuotantoprosessien tuntemukseen ja erityisesti erikoistuotteiden kuten telojen ja sylinterien valmistuksen ja kunnossapidon erikoisosaamiseen. Yhtiö kehittää tuotteitaan ja palvelujaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa ja panostaa nopeaan ja joustavaan asiakaslähtöiseen toimintaan. Paperiteknologian erityisosaaminen, valmistuksen korkeat laatuvaatimukset ja erikoismateriaalit sekä useat yhteistyössä toteutetut projektit muodostavat myös AP-Tela Oy:n laatutoiminnan perustan.

Rinki-todistus

AP-Tela Oy on tehnyt sopimuksen pakkausten tuottajavastuun hoitamisesta RINKI Oy:n ja tuottajayhteisöjen yhteisessä järjestelmässä. Katso todistus täältä.